INSPIRED collection

De INSPIRED collection is een collectie juwelen die geïnspireerd zijn door andere artiesten of iconen.

Elke dag worden we door andere invloeden geïnspireerd: dat kan een geur, kleur of combinatie zijn, het kan een tekst, melodie of sfeer zijn...

De kleuren, vormen of combinaties in deze collecties komen voort uit mijn ideeën die ik een eigen interpretatie geef en zo kwam deze collectie tot stand.

Enjoy the inspiration!

 

Taylor Swift

 

Deze collectie is geïnspireerd op de outfits, albums of liedjes van Taylor Swift, een groot artiest die menig anderen inspireert en dus ook mij.

De collectie is veelzijdig, zoals Taylor zelf, soms eenvoudig, soms een tikje extravagant.

Maar hoe dan ook, ze werd met liefde gemaakt. Ik heb ze onderverdeeld in de verschillende thema's, voor de echte Swifties zullen ze zeker bekend in de oren klinken ;-)

 

Reputation

 

 

Lover

 

 

Speak Now

Midnights

Barbie

Uiteraard heeft Barbie ontelbare artiesten geïnspireerd! Niet alleen artiesten, maar ook veel vrouwen.

Ze heeft stijl, kan alles zijn wat ze maar wil en laat zich niet afleiden door de maatschappelijke druk.  Laten we eerlijk zijn, ze is ook mee met haar tijd en weerspiegelt wel altijd iemand van ons.

Als ik aan Barbie denk, denk ik niet alleen aan roze en glitter, maar aan allerlei kleuren waar ik vrolijk van word.  Ik denk ook aan stijlvolle outfits en daar horen ook altijd passende oorbellen bij ;-)

Come on Barbie, lets' go party!