Welkom in de webshop!

Je vindt hier een aantal categorieën met daarin nog een onderverdeling.  De items in de webshop zijn op voorraad en kunnen snel verzonden worden. Wil je graag een bestelling op aanvraag doen, dan kan dit best door mij te contacteren.

De mogelijkheden zijn bijna oneindig, dus laat je fantasie de vrije loop en samen maken we er iets moois van!

 

Exclusieve en volledig handgemaakte oorbellen en hangertjes.  Elk onderdeel is zorgvuldig gegoten met veel liefde.

 

Leuke en originele decoratie: van toffe beeldjes, tot letterdecoratie of potjes en vaasjes. Elk item is met zorg en liefde gegoten en afgewerkt. Ook erg leuk om als cadeautje te geven!

Sleutelhangers zijn er in allerlei vormen en kleuren.  Je kan kiezen voor een letter in je favoriete kleuren of voor een specifieke vorm of een schijfje met een leuke tekst. Ze zijn ook erg populair om cadeau te doen!

Ben je of ken je een boekenliefhebber? Wat is er leuker dan een gepersonaliseerde bladwijzer in je boek? Of eentje in je favoriete kleuren of met leuke tekst of decoratie? 

 

Onderzetters zijn een leuk detail om je interieur een eigen touch te geven. Ze zijn er in verschillende vormen en uiteraard ook in alle kleuren. Je kan ze afzonderlijk kopen, of in een set. Welke passen het best bij jouw interieur?

Heb je een speciale gelegenheid waarvoor je een gepersonaliseerd cadeau wil? Of een event waar je bovenuit wil steken met een origineel t-shirt?  Kijk zeker eens naar de mogelijkheden, of contacteer me voor je eigen ontwerp.

Ben je nieuwsgierig naar mijn producten, maar kan je niet meteen een keuze maken? De Mysterie Resin box bevat allerlei producten voor een zacht prijsje. Laat je verassen en ga voor het mysterie!

 

Met een cadeaubon kan de ontvanger helemaal kiezen wat ze graag willen uit de webshop!