Toen en nu

Gepubliceerd op 12 november 2023 om 19:20

Sinds ik begonnen ben met Resin Art, is mijn ervaring uiteraard al wat uitgebreid.  Ik zal mezelf nog niet de expert noemen, maar ik leer nog elke week bij en ik probeer ook nieuwe dingen die mij weer een beetje slimmer maken.

Bovendien volg ik ook de echte experts en probeer hun tips en advies uit.

 

Als mijn Instagram tegeltjes bekijk, zie ik hoe ik mettertijd vorder in mijn creaties, sommige modellen heb geschrapt in mijn aanbod en letterlijk nieuwe technieken leer.

 

Ik denk dat ik niet de enige creatieveling ben die een doos vol met 'oude creaties' heeft staan.

In deze dozen zitten oorbellen van de modellen die ik niet meer verkoop, oorbellen die ik niet meer 'goed genoeg' vind en ook onderzetters en dergelijke van toen ik nog maar pas begon.

 

 

 

De allermooiste spulletjes, die eigenlijk wel nog mooi zijn, maar die bijvoorbeeld niet meer tot het assortiment behoren, gebruik ik ook nog in de Mysterie Boxen of in de Grabbeldoos. Deze laatste is voornamelijk op kinderen gericht, dus daar hou ik wel rekening mee.

 

Voorlopig staan deze dozen dus tussen mijn ander materiaal, af en toe kijk ik er naar en ben ik blij dat ik vooruitgang heb gemaakt.  Maar wetende dat ik toen ook al spulletjes verkocht, voel ik me dan soms ook weer schuldig, want die dingen waren toen net niet zo goed als die van nu.

 

Nu denk ik heel veel na over welke modellen ik wil aanbieden, in tegenstelling tot wat ik allemaal 'zou willen maken'. Voor het seizoensaanbod zijn er uitzonderingen, hier mag het soms al eens wat gekker of specialer.  Voor het 'reguliere' aanbod probeer ik het bij vaste modelletjes te houden, af en toe mag er wel wat nieuws bij komen, afhankelijk van de trends en bestsellers.

 

Ook mijn website en webshop ondergingen al een paar make-overs, ik schakelde bijvoorbeeld over naar een ander platform, waar ik zowel website als webshop kon combineren, dat kon ik in de eerste niet.

Het onderdeel van de Blog heb ik pas ontdekt en vind ik een heel leuke surplus, hopelijk vinden jullie dat ook!

 

Wie van de creatievelingen onder jullie heeft ook zo'n doos of dozen met 'oude creaties' staan?  Wat doen jullie met 'leftovers' of spullen die je niet meer verkoopt, maar toch nog te goed vindt om weg te doen?

Deel je reactie of foto's van jouw doos zeker, altijd leuk om contact te hebben met de lezers van mijn blog!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.