Leve de herfst!

Gepubliceerd op 29 september 2023 om 13:52

Oké, ik hoor er nu zeker een paar onder jullie zeggen dat ik helemaal zot geworden ben 🤭

Nee, het herfstweer is niet altijd fijn als je door en weer en wind met de fiets naar de lokale superette moet omdat je weer eens een ingrediënt vergeten bent...

Maar met een Chai Latte naast mijn laptop terwijl ik dit schrijf, komen de herfstgeuren me tegemoet en kan ik deze tijd ook wel appreciëren.

De geur van kaneel, warme melk, chocolade en thee, een knusse samenvatting van gezelligheid in huis, onder een zacht dekentje en chillend naar Netflix kijkend.

Bovendien is de herfst ook het seizoen van onze huwelijksverjaardag, we trouwden eind oktober, op de vooravond van een storm en het was een mooie zonnige dag, die gekleurd werd door de herfstbladeren.

Dus de herfst kan ook best wat moois in petto hebben 😉

Maar hoe gebruik ik het in mijn creativiteit?

 

1. De kleuren

 

Ik hou wel van de warme kleuren tijdens de herfst, dus ik gebruik ze in mijn creaties.

Bovendien zijn de kleuren van het najaar onder andere 'Wijnrood' en 'Caramel', niet alleen lekker, maar ook mooi en dus gaan we hiermee aan de slag.

Een voorbeeldje van de herfstkleuren in mijn laatste oorbellen:

 

 

Deze kleurtjes zijn pas aangekomen en zullen nog volgen in  de collectie:

Zoals je kan zien, zijn mijn nagels ook al in herfstthema 😁

 

2. De vormen

 

Vormen van de herfst? Blaadjes uiteraard, vandaar de oorbellen, maar ook beestjes!

Aan welke dieren denk je in de herfst? Ik aan hertjes 🦌

 

Schattig toch? 

 

3. Speciale thema's

 

Speciale thema's in de herfst zijn bijvoorbeeld Pink Ribbon, waar ik elk jaar een actie voor doe, deze zal volgende week starten. Je vindt hierover reeds informatie onder de categorie Pink Ribbon in de webshop.

Ook Halloween is iets wat stilaan meer in beeld komt.  Ik hou wel van Halloween en de kinderen uiteraard ook! Maar dan zonder de horrorfilms, want ik ben een gevoelig zieltje en dan slaap ik weken niet meer, haha!

 

4. Gezelligheid in huis

 

Het lekker knus maken in huis - misschien met een hapje en een drankje - opruimen of een knus hoekje maken in je badkamer of elders in huis, afspreken met vrienden... het kan vanalles betekenen en voor dat alles heb ik zeker wel iets in de webshop wat daarbij past.

 

 

Dus, je ziet, de herfst brengt mij alvast heel wat inspiratie, dus misschien jou ook?

Alle bovenvermelde items zijn uiteraard beschikbaar in de webshop én op aanvraag te bestellen, mocht je toch graag een andere kleur of meerdere aantallen wensen.

Webshop

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.