Seizoensgebonden producten

Gepubliceerd op 15 september 2023 om 15:00

Je zult het vast wel merken of gezien hebben in de webshop en op mijn sociale media, maar ik probeer in zekere zin toch in te spelen op seizoensgebonden producten.

Natuurlijk zijn oorbellen niet seizoensgebonden, maar ik probeer wel rekening te houden met de trending kleuren of combinaties van het moment, aangevuld door de klassieke kleuren uiteraard.

 

Feestdagen zoals Moederdag en Vaderdag, het einde van het schooljaar, Halloween en Kerstmis zijn de periodes waar ik extra aandacht aan probeer te besteden.

Elk jaar komen er nieuwe leuke ideeën naar boven, in de vorm van nieuwe mallen of andere ideetjes die in mijn brein ontspringen en ik maak daar graag gebruik van om voor deze gelegenheden toch iets speciaals aan te bieden.

 

Halloween

 

De eerstvolgende periode waar ik nu een aantal dingetjes voor in de maak heb, is Halloween.

Waarom Halloween en bijvoorbeeld geen 'herfstdecoratie'? Dat laatste vind je bijna overal en aan spotgoedkope prijzen, ook overal ongeveer dezelfde thema's.  Ik kan hier als 'maker' niet tegenop boksen, dus ik hou het op de iets 'specialere' dingetjes die dan een iets exclusievere uitstraling hebben.

 

Voor Halloween (en Dia de los Muertos) zijn er bijvoorbeeld de Sugar Skulls.  Het zijn hangers in de vorm van een skelethoofd, maar gemaakt met glittercombinaties en andere afwerking, waardoor ze echt leuk ogen! Je kan ze gebruiken om in huis te hangen, in de auto, of op een andere plaats, je kan ze zelfs in de kerstboom hangen :-)

 

In de webshop is er een hele pagina aan Halloween gewijd, je vindt de spulletjes hier: Halloween

 

En zoals jullie misschien al wel weten, maar ik herhaal het graag: alles is ook op bestelling verkrijgbaar en dan is het helemaal naar jouw wens!

Kerstmis

 

En dan die andere leuke periode waar ik gretig gebruik van wil maken, gewoon omdat het zo gezellig is: Kerstmis!

Er zijn elk jaar wel nieuwe kleuren in omloop, nieuwe trends en dus ook nieuwe dingen die ik kan maken en aanbieden.

Dit jaar zijn er dus de vertrouwde modelletjes in de vertrouwde kleuren, maar hier en daar maak ik ook wel eens een gewaagdere combinatie en ook dit jaar is er weer een nieuw modelletje dat de show komt stelen.

 

Het is een mooie letterdecoratie, die je uiteraard ook op aanvraag kan bestellen naar jouw wens, met de keuze om ledverlichting te voorzien.

De modelletjes die ik 'standaard' maak, zijn met verlichting , maar als je eentje zonder verlichting wil, maak ik hem zo voor je.

Het speciale en unieke aan deze letterdecoratie is dat de voorkant een speciaal 'kristaleffect' heeft, waardoor het licht op een speciale manier wordt weerkaatst. Hij staat ook mooi op een 'voetje' en is niet té groot, waardoor je er vast nog een plaatsje voor hebt!

 

Belangrijk voor de letterdecoraties in verschillende kleuren: ik kan nooit 2 exact dezelfde items maken.  Dat is de charme van handgemaakte decoratie, het maakt jouw stuk uniek en exclusief.  Ik kan het wel proberen, maar ik werk met een vloeistof die nooit exact doet wat ik ervan wil :-)

 

De kerstdecoratie vind je ook op een aparte pagina onder de decoratie: Kerstmis

 

 

Buiten de seizoensgebonden producten, maar ik dus ook heel veel op aanvraag.

Zo maakte ik al decoratie voor communiefeesten en heuse geschenksets in een specifieke kleurencombinatie.

Er is heel veel mogelijk, dus als je een ideetje hebt voor decoratiestuks, bedankjes om uit te delen of iets specifieks als decoratie dat je nog nergens vond: contacteer me, ik bekijk je vraag, doe zelf een beetje research en geef je een eerlijk en helder antwoord.

 

En intussen: maak je al maar op voor het najaar en het einde van het jaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.