Wie is Joy of Resin Art?

Gepubliceerd op 8 september 2023 om 11:07

Ik ben Jessica, moeder van 3 tieners, toegewijde vrouw, werknemer en zaakvoerder en het creatieve brein achter en in Joy of Resin Art.

 

Joy of Resin Art is niet zomaar een zaakje, het is mijn passie en mijn bijberoep.  Het is misschien wel een uit de hand gelopen hobby, maar ik doe het nog altijd met dezelfde inzet als toen ik begon.

De items die ik maak zijn geïnspireerd door mijn omgeving en door het dagelijkse leven, soms ook door klanten die een gepersonaliseerde bestelling doen.

 

Op marktjes vragen mensen mij regelmatig of ik alles zelf gemaakt heb? Volmondig kan ik dan 'ja' zeggen en met veel trots en enthousiasme zelfs.

Hier en daar zal een scepticus me het nog eens vragen: 'echt alles?' Jazeker!

 

Mij gaat het bijvoorbeeld niet om 'oorbellen verkopen', dan zou ik alle onderdelen (goedkoper) kunnen aankopen en in elkaar zetten, waar uiteraard ook veel creativiteit komt bij kijken én passie, maar mij gaat het om het geheel te creëren.

Het proces tussen het idee, de epoxy mengen en kleuren, de juiste verhoudingen zoeken in de combinaties, het geduldige wachten op het resultaat, de afwerking tot het overhandigen aan iemand die ze prachtig vindt!

 

Daar doe ik het voor: voor de klant, voor de fan, voor degene die niet kan kiezen en er meerdere koopt, voor de klant die mij terug vindt en nog eens koopt. Voor jou, degene die dit leest.

 

Ik geef toe: het proces tot hier was niet altijd makkelijk.  Ik ben geen geboren ondernemer, ik ben een geboren creëerder. De creativiteit zat er al van jongs af aan in en het maakt me gelukkig om er eindelijk echt iets mee te kunnen doen.

Want als jonge moeder had ik geen tijd voor hobby's, geen fut meer om geïnspireerd te zijn en op sommige momenten had ik misschien ook de middelen niet.

Mijn creativiteit ging naar uitnodigingen voor kinderfeestjes maken, een thema bedenken en er helemaal in op gaan en indien nodig ook in de animatie.

 

Maar nu ben ik hier beland, in een eenmanszaakje waar ik zeer toegewijd en vol enthousiasme mijn hele zijn in kan steken. Zelfs mijn website en webshop heb ik zelf gemaakt.  Waarschijnlijk zullen experts er wel allerlei dingen over kunnen zeggen, maar dit is iets van mezelf, het geeft me het gevoel een self-made-woman te zijn.

Feedback is altijd welkom, niemand wil iets online hebben staan wat niet werkt, of wat onduidelijk is, maar wees er maar zeker van dat ik zelf ook heel veel bezig ben met 'hoe kan ik dit nog mooier en duidelijker maken?'.

 

Dus ja, alles doe ik zelf...ik zou niet weten wie het anders moet doen :-)

 

Af en toe schakel ik mijn man in, de handige Harry die me helpt met het maken van bijvoorbeeld gepersonaliseerde displays voor mijn oorbellen. Ik het idee, hij de uitvoering, voor de verandering, want al de rest doe ik - inderdaad - zelf.

 

Alle producten die ik maak, maak ik in de overtuiging dat het iets moois is, ik sta er zelf helemaal achter.

Dat is omdat ik zorg voor hoogwaardige materialen bij betrouwbare leveranciers en uiteraard door het beetje liefde dat er telkens mee in gegoten wordt.

 

Hopelijk bereikt dat beetje liefde telkens ook de ontvanger, waardoor die zich verheugd voelt en nog eens terug komt.

 

Het is alleszins heel graag gedaan!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.